Julklappar på Nätet - Topp6

För dig som önskar konkrets julklappstips och just nu letar runt för att hitta de där julklapparna på nätet med det lilla extra, look no further. Här tänkte vi nämligen en gång för alla skapa den ultimata listan för julklappar på nätet 2011. Vi mixar produkter, men andra tipssidor, med e-butiker - och så lämnar vi det upp till dig att välja rätt julklapp till rätt person. Eller tvärtom. Nåja, låt oss inte förvirra det hela i onödan. Jag tycker istället att vi går rakt in på listan.
Julklappar på Nätet, Plats 1 - Digitalisera dina Kasettband!
Med den här underbara tingesten som nu finns att köpa på Coolstuff så kan man digitalisera sina kassetband. Om du inte vet vad kassettband är för något, så behöver du inte läsa vidare här. Men för den, som liksom jag, har en hel låda full av gamla band med allsköns artister från 80-talet, är det här en fantastiskt gåva. Exakt hur makapären ifråga funkar rent tekniskt har jag igen aning om, men den låter väldigt enkel att handa. Produkten är en kassetbandspelare som du kopplar in i din usb-port och som därefter konverterar dina kassetband till mp3-filer. Enligt vår mening av höstens bästa julklappar på nätet, alla kategorier. Är du köpsugen så surfar du bara vidare till den här sidan på Coolstuff.

Julklappar på Nätet, Plats 2 - En personlig fotopresent!
Den bästa julklappen på nätet är den personliga, den som man känner att givaren verkligen har ansträngt sig en aning för att få till. Ett tips på en sådan julklapp är därför att skapa och köpa en fotoprodukt av något slag. Visserligen så kommer du att behöva en bra bild på den som ska få julklappen, men känner du bara personen aldrig så lite, så är det nog ingen större problem att fixa. Vårt tips i sammanhanget är inte så mycket en produkt, som en "produkttyp". För det finns, minst sagt, hur många fotopresenter som helst - exempelvis fotomuggar, t-shirts, fotoalmanackor, fotosmycken - för att nämna några. Du hittar massor av sådana presenter på exempelvis Smartphoto.se

Julklappar på Nätet, Plats 3 - Bli fadder!
Detta är nog en julklapp på nätet som är ämnad åt dig själv eller gemensamt åt din familj. Vi kände det nödvändigt att ta med den, allra helst då julen är en högtid då eftertanke och gemenskap borde vara vägledande. Vi skriver inte mer än så. Tipset är alltså att bli fadder åt ett föräldrarlöst barn ute i världen. Behovet är extremt stort och med bara några hundralappar i månaden så kan du hjälpa till hur mycket som helst. På SOS-barnbyar får du veta mer.

Julklappar på Nätet, Plats 4 - Fler tips på Skicka-present.com
Skicka-present.com är en plats på nätet som ägnar sig helhjärtat åt presenttips av olika slag, och för olika personer. På sidan om just julklappar på nätet så slussar du vidare till olika slags mottagare av julklappar och får på så vis skräddarsydda och personliga tips. Exempelvis julklappar till mamma, julklappar till pappa, till honom och till barn - men mer än så. En bra mix av julklappstips helt enkelt. Gå till sidan för Julklappar på nätet här.

Julklappar Nätet, Plats 5 - Brandos.se för skor och mode!
Män, kvinnor och barn - vad har alla gemensamt oavsett ålder? Skor. Att vi behöver dem. Att vi går på dem. Att vi slitar ut dem. Inte minst under julen. På Brandos.se hittar du billiga skor med högsta kvalitet och alla världens bästa varumärken - allt på ett och samma ställe. Skor är julklappar på nätet som alltid går hem. Det enda du behöver göra är att välja rätt märke, modell och storlek. Lätt som en plätt, eller hur. För att kolla in utbudet, gå till Brandos.se.
Julklappar på Nätet, Plats 6 - Ge bort lite lukta gott i år!
Vårt sista tips för julklappar på nätet är en riktig klassiker men inte sämre för det. Tvärtom är det då och då viktigt att påminna sig själv om att det här med julklappar inte måste vara så förbannat svårt hela tiden. Klassikerna är ju klassiska av en anledning. För att de alltid fungerar. För att deras funktion är tidlös - och kommer att fortsätta vara så, även för kommande generationer. Och vad är mer rätt än att ge bort en härlig och lyxig parfym? Då hittar ett grymt utbud av parfymer, deodoranter och annat lukta gott på sköna Parfym.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0